UBLEDELI KAO KUHINJSKE KRPE! Pogledajte reakciju Mione i Ša na ULAZAK Vanje Ignjatović u Elitu

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Mar.2024, 19:34

UBLEDELI KAO KUHINJSKE KRPE! Pogledajte reakciju Mione i Ša na ULAZAK Vanje Ignjatović u "Elitu"

Jovanovićeva je svašta imala da priča o Nenadovoj bivšoj supruzi...
Miona Jovanović je poslednjih dana u samom centru pažnje, budući da je u "Elitu" ušao Stanislav Krofak, njen bivši partner kojeg je pred kamerama rijalitija prevarila sa reperom Nenadom Aleksićem Ša.
Miona redovno dobija pitanja novinara i gledalaca, kako bi bolje pojasnila komplikovanu ljubavnu situaciju koju je, zapravo, sama i napravila. Tokom današnje emisije Pitanja gledalaca povela se tema potencijalnog ulaska Nenadove bivše supruge Vanje Ignjatović, koja je takođe prevarena, ali kako Jovanovićeva smatra, ne bi joj bio problem da se susretne sa njom oči u oči.
- Baš nam je žao što nije ušla Vanja u Elitu...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.