UBIO JE MATORAC SA KOJIM JE POBEGLA IZ SRBIJE! Ivan Marinković otkrio ŠOK DETALJE iz života pokojne Voljenke

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Jul.2023, 14:08

"UBIO JE MATORAC SA KOJIM JE POBEGLA IZ SRBIJE!" Ivan Marinković otkrio ŠOK DETALJE iz života pokojne Voljenke

Pobegla sa starijim izabranikom, a onda je krenuo njen pakao!

Bivša učenica rijaliti "Parova" Voljenka Ilić (51) pronađena je mrtva u bazenu svoje kuće u Kabareu, u Dominikanskoj Republici.

Ona je bila učesnica sedme sezone ovog rijalitija, a bila je i popularna devedesetih godina kao pevačica i denserka.

Ivan Marinković, popularni rijaliti učesnik, boravio je sa njom u sedmoj sezoni Parova, a njena iznenadna smrt ga je šokirala. Za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << "Republiku" je priznao da je bio u kontaktu sa pokojnom Voljenkom i da i dalje ne može prihvatiti činjenicu da je sebi oduzela život.

- U šoku sam! Kakvo samoubistvo...Bila je vezana?! Taj ju je ubio sigurno! Jadna žena, mnogo je dobra bila. Čuo sam da se udala, pa razvela, pa da se nekako snašla tamo u Dominikani... Jao, u šoku sam i dalje. Katastrofa, stalno je jurila ljubav po svaku cenu, poslednje sto znam da je otišla tamo sa nekim našim čovekom.  Čuo sam da je planirala da se ubije, taj čovek ju je psihički maltretirao i da je htela da pobegne. To je neki matorac iz Beograda. On se vratio za Srbiju, a nju je ostavio tamo. Ne znam, ne mogu da verujem da je u pitanju savršeno samoubistvo, kao da nije mogla da izdrži maltretiranje - govorio je zaprepašćen Ivan za pomenuti portal.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"Taj čovek ju je psihički maltretirao, htela je da pobegne": Ivan Marinković IZNEO ŠOK TVRDNJE o životu Voljenke Ilić

Izvor: Blic, 15.Jul.2023

Voljenka Ilić, bivša učesnica rijalitija "Parovi", pronađena je mrtva u bazenu svoje rezidencije u Kabareu, u Dominikanskoj Republici, a Ivan Marinković priznaje da ga je vest o njenoj smrti šokirala.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.