Izvor: Scandal.rs, 29.Jul.2018, 00:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIJEN MUŽ MISICE SRBIJE SANJE PAPIĆ!

Oko 20h dogodila se pucnjava u ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu, i ubijen je poznati advokat Dragoslav Miša Ognjanović, a još jedna osoba ranjena! Kako SCANDAL! saznaje, ranjen je njegov sin iz prvog braka. Iz Hitne pomoći za sad nisu otkrili detalje o stanju povređenog, ali je potvrđeno da je ekipa na terenu. Dragoslav Miša Obradović The post UBIJEN MUŽ MISICE SRBIJE SANJE PAPIĆ! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

UBIJEN MUŽ MISICE SANJE PAPIĆ!

Izvor: Svet, 29.Jul.2018

Oko 20h dogodila se pucnjava u ulici Antifašističke borbe na Novom Beogradu, i ubijen je poznati advokat Dragoslav Miša Ognjanović, a još jedna osoba ranjena!. Kako Svet nezvanično saznaje, ranjen je dvadestšestogodišnji njegov sin.. Iz Hitne pomoći za sad nisu otkrili detalje o stanju povređenog,...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.