UBIĆU SE, NEĆE ME BITI! Anđela preti da će nauditu sebi - ne može da podnese Zvezdanovu izdaju!

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 15:16

"UBIĆU SE, NEĆE ME BITI!" Anđela preti da će nauditu sebi - ne može da podnese Zvezdanovu izdaju!

Slavnić joj je porušio sve snove!

Anđela Đuričić i Zvezdan Slavnić su se noćas satima svađali. Obezbeđenje je sve vreme bilo u pripravnosti kako bi sprečilo sukob većih razmera. Anđela se gušila u suzama, a onda je zapretila da će nauditi sebi. Mikica Bojanić je pokušao da je smiri, ali mu to nije pošlo za rukom.

Nakon ovih pretnji, Anđela je rukom razbila staklena vrata i povredila svoju ruku. Obezbeđenje je oduzelo staklo iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Anđelinih ruku kako se ne bi ozbiljnije povredila.

- Nema vas, sad neće ni mene biti! Sada će videti kakva ću biti! Mene niko ne može da razume, posle svih ovih sr*nja, ovaj nesrećnik mi kaže da nije za vezu sa mnom! Ja ću da se ubijem! Moraš da me shvatiš da ne mogu! Kakva kazna, ja ne mogu da ti objasnim! Ne mogu više da izdržim! Nisam zaslužila sve ovo - grcala je Anđela u suzama.

- Bog me je kaznio za sve u nastavku, zbog jedne greške koju sam napravila. Pogotovu ne da mi ovaj zbog kog sam sve ovo uradila, govori ovo! Ja nemam više snage! Pusti me Mikice da budem sama, to je najbolje za mene.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.