UBICE MOG OCA: Marko Janketić otkrio ŠTA možete očekivati u novoj sezoni!

Izvor: Svet plus, 25.Jun.2018, 21:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBICE MOG OCA: Marko Janketić otkrio ŠTA možete očekivati u novoj sezoni!

Serija " Ubice mog oca" je osvojila srca publike takoreći na prvo gledanje. Stoga i ne čudi što su mnogi nestrpljivi da saznaju šta će se desiti. Glumac Marko Janketić je rešio da malo zagolica maštu gledaocima.

Marko Janketić, koji glumi inspektora Mirka, trudio se da ostane misteriozan, ali je ipak otkrio šta to možemo očekivati od nove sezone "Ubice mog oca".

- Novi likovi, nove priče, novi zapleti, neki novi raspleti, mislim da će da bude uzbudljivo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << - rekao je između ostalog Marko.

Poslušajte šta je još imao da kaže:

Pitali smo Marka Janketića šta sve gledaoci mogu da očekuju u novoj sezoni i kako će se graditi odnosi između njegovog i drugih likova.

Nova sezona vas čeka od jeseni na TOP kanalu!#UbiceMogOca #UMO #serija #TV #Srbija #TOP #glumci pic.twitter.com/w7Upm8FffN

— Ubice mog oca (@ubicemogoca) June 25, 2018

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.