UBIĆE GA ZORICA: Gastoz priznao za kojom je srpskom lepoticom totalno ODLEPIO! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 06.Dec.2016, 19:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

UBIĆE GA ZORICA: Gastoz priznao za kojom je srpskom lepoticom totalno ODLEPIO! (VIDEO)

Nenad Marinković Gastoz prisustvovao je snimanju novogodišnjeg programa DM SAT televizije u Požarevcu, a tom prilikom je pred našim kamerama priznao koja ga srpska lepotica odnedavno oduševljava. 

Iako je već dugo u vezi sa Zoricom Dukić, Gastoz se nije ustručavao da nam otkrije da ga manekenka Ivana Korab sve više impresionira, te da ima veliku želju da je upozna.

Фотографија корисника Ivana Korab (@ivanakorab) дана 26. Окт 2016. у >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << 11:42 PDT

- Oduševila me i hoću da je upoznam, jer je neverovatno stvorenje! Ali ne znam gde je, da li u Americi ili gde... - rekao je Gastoz i priznao da se raspitivao za nju, čak i da joj je pisao, ali nikada nije dobio odgovor.

A šta će Zorica posle ovoga reći Gastozu, ostaje da vidimo...

(Telegraf.rs)

Nastavak na Telegraf.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.