UBEDLJIVO GA RASTURIO: On je prošle noći zauvek NAPUSTIO Zadrugu - tugu nije skrivao!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Okt.2020, 07:46

UBEDLJIVO GA RASTURIO: On je prošle noći zauvek NAPUSTIO "Zadrugu" - tugu nije skrivao!

Sa 96 odsto pobeda je ubedljiva...

Kao što je već dobro poznato, nedelja u "Zadruzi" predviđena je za izbacivanje. Sinoć je jedan takmičar zauvek napustio velelepno imanje u Šimanovcima i izgubiti šansu da iz rijalitija izađe kao pobednik.

Nominovani su bili Fran Pujas i Zoran Buđić Kobra, a publika je dala svoj sud.

Zoran Buđić Kobra večeras je izbačen iz "Zadruge". On je pobedio u igri za dupliranje glasova, ali ni to nije bilo dovoljno da >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pobedi suparnika u duelu za izbacivanje, Frana Pujasa.

Za Frana je bilo 96 posto glasova, za izbačenog Kobru svega četiri posto i za njega je završeno učešće u popularnom TV formatu.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Mušterija je čekala red u pekari i snimila prizor koji će vam ZGADITI HLEB za sva vremena! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

BURNA NOĆ Izbačen iz "Zadruge 4", morao odmah da napusti Belu kuću

Izvor: Blic, 05.Okt.2020

Nominovani za izbacivanje iz "Zadruge 4" prošle nedelje bili su Fran Pujas i paparaco Zoran Buđić Kobra, a budući da je dobio manju podršku publike, Kobra je morao da napusti rijaliti.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.