U nedelju počinje zabava! Kviz „Ja volim Srbiju“ se  vraća na Prvu!

Izvor: Prva.rs, 16.Feb.2018, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U nedelju počinje zabava! Kviz „Ja volim Srbiju“ se vraća na Prvu!

Omiljeni kviz “Ja volim Srbiju” vraća se na Prvu televiziju, mesto gde je I počelo emitovanje ove emisije koja je za kratko vreme osvojila srca publike. Ovo je kviz koji vas vodi kroz vreme i posvećen je nezaboravnim momentima naše zemlje. Šest poznatih ličnosti podeljenih u dva tima, na čelu sa kapitenima, kroz znanje, zabavu i raznolike igre, zajedničkim snagama se bore za pobedu. Svaka igra je vremenski ograničena, laka i zabavna. Igre ste sigurno, bar neke od njih, igrali sa svojim >> Pročitaj celu vest na sajtu Prva.rs << prijateljima i kod kuće. Jer poenta nije da se pokaže nečije neznanje već da na jedan zabavan način izazovemo samo lepe uspomene i podsetimo sve nas zašto volimo našu zemlju.
Sjajna trojka, voditeljka Nina Seničar i kapiteni, glumac Nenad Okanović i glumac Nenad Karajlić, dobrom zabavom i kroz humor vode naše poznate ličnosti kroz zanimljiva pitanja.
U prvoj epizodi u timu Neleta Karajlića su: Sale Tropiko bend, Seka Aleksić i Dragan Brajović Braja. U timu Nenada Okanovića su: Bora Đorđević, Biljana Obradović, Darko Miličić.

Nastavak na Prva.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Prva.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Prva.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.