U kupatilu važi pravilo tri minuta! Isprobajte ga!

Izvor: Svet plus, 28.Jul.2023, 11:48

U kupatilu važi pravilo tri minuta! Isprobajte ga!

U kupatilu važi pravilo tri minuta! Isprobajte ga jer će vam koža, ako ispoštujete ovo pravilo uvek biti meka, glatka i nežna na dodir.

Stručnjaci tvrde da žene najveću grešku, kada je koža u pitanju, prave nakon tuširanja, a u pitanju je predugo čekanje sa nanosenjem hidrantne kreme ili mleka za telo.

Postoje i žene koje ne neguju svoju kožu nakon tuširanje, a to je na duže staze veoma loše u šta će se u jednom trenutku i same uveriti.

Kao >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << što i sami znate, nakon tuširanja, pore se šire jer je kupatilo puno pare, a to treba iskoristiti. Odatle pravilo od tri minuta. Kada izađete ispod tuša, imate tri minuta da nanesete hidrantnu kremu ili mleko za telo. Isto važi i za kremu za lice.

Čekanjem ne dobijate ništa, samo gubite vlagu iz kože, zato se potrudite da vam krema uvek bude na dohvat ruke i namažite je odmah nakon tuširanja.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.