U klinču epizoda 27: Novi problemi za Filipa i Anju! (VIDEO)

Izvor: Svet plus, 04.Okt.2022, 20:23

U klinču epizoda 27: Novi problemi za Filipa i Anju! (VIDEO)

Serija "U klinču" epizoda 27. biće emitovana u sredu 5. oktobra u 20 časova na RTS-u. Novi problemi za Filipa i Anju! Da li će im Aljoša pomoći...

„U klinču“ - 27. epizoda

Na žurci koju Vanja i Filip organizuju za sumnjivu klijentelu, ukrštaju im se putevi sa Iskrom, ali i sa starim neprijateljima za koje su bili uvereni da su zauvek prevaziđeni.

Kako će se izvući iz novih problema i hoće li Aljoša >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << , uprkos zategnutim odnosima sa Filipom, pristati da im pomogne?

Na žurci, Iskra prolazi kroz svojevrsnu dramu, pa problemi na žurci dovode do radiklanog pomaka u njenom odnosu prema sebi, ali i prema Aljoši.

Ostale teme vezane za filmove i serije možete pogledati OVDE 

Pratite nas na Twitteru

I na Facebook-u 

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.