U dom Aneli i Site Ahmić stiže SPECIJALNO IZNENAĐENJE - Asmin Durdžić se ogasio povodom novog dešavanja

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024, 17:18

U dom Aneli i Site Ahmić stiže SPECIJALNO IZNENAĐENJE - Asmin Durdžić se ogasio povodom novog dešavanja

Danas je važan dan u njihovim životima.

Aneli Ahmić i Asmin Durdžić se neprestano prepucavaju i međusobno iznose prljav veš, a njihova maloletna ćerka Nora je takođe upletena u to, s obzirom da se i dan-danas postavlja pitanje da li će Durdžić pokrenuti postupak protiv oduzimanja deteta.

Iako Aneli tvrdi da Asmin nije zainteresovan za ćerku i da ne provodi mnogo vremena sa njom, Asmin tvrdi suprotno, a njegova emotivna objava dirnula je mnoge. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

Naime, Asmin je čestitao rođendan ćerki Nori, pa objavio kompilaciju fotografija i naglasio da njeno mesto u srcu nikada niko neće moći da oduzme. Kako je Aneli poručila sestri Siti da obavezno dozvoli Asminu kontakt sa ćerkom, Durdžić se oglasio za medije, pa otkrio kakvo iznenađenje priprema ćerki i šta će joj stići na kućnu adresu:

- Srećan rođendan, anđele moj maleni. Sve bih na svetu dao, da te sada mogu zagrliti, ali kome više da objasnim, da to ne žele. Vidimo se jako brzo, pile maleno, i sta god vreme donelo, iz mog srca i života te odneti neće.

- Volim te najviše na svetu i svaki dan je samo moja borba. Drugi to ne treba da znaju.

Živa mi bila anđele moj - napisao je Asmin, uz nekoliko fotografija ćerke Nore, pa otkrio da joj je poslao poklon:

- Situ ne bih kontaktirao nikad u životu, nakon svih psovki i uvreda! Što se tiče poklona, poslao sam ga, stići će kroz 2,3 sata i preko njihovog rođaka ću da se čujem sa Norom - odgovorio je Asmin za Pink.rs.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Srbija Danas/Pink.rs/T. M.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

Asminov POKLON za Norin rođendan uopšte nije stigao: Sita raskrinkala Durdžića, pa se oglasio i on

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Feb.2024

Misterija skupocenog poklona se sve više komplikuje...Aneli Ahmić i Asmin Durdžić se neprestano prepucavaju i međusobno iznose prljav veš, a njihova maloletna ćerka Nora je takođe upletena u to, s obzirom da se i dan-danas postavlja pitanje da li će Durdžić pokrenuti postupak protiv oduzimanja...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.