U ZADRUZI VANREDNO STANJE: Ukućani pred nervnim slomom, nikada viđeno KOD NAS! (VIDEO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 14.Maj.2018, 17:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U ZADRUZI VANREDNO STANJE: Ukućani pred nervnim slomom, nikada viđeno KOD NAS! (VIDEO)

Šta ih je snašlo...

Mina Vrbaški sinoć je napustila "Zadrugu" i za vođu ove nedelje postavila Lepog Miću, zbog čega su mnogi ukućani izrazili nezadovoljstvo.

TRAGEDIJA! Umesto svadbe, SAHRANA! Verenici poginuli nekoliko sati pre venčanja (FOTO)

(VIDEO) MIKIJEV OTAC SA SUZAMA U OČIMA! Kad čujete reči o UNUČETU, ZAPLAKAĆETE! A o Nadeždi? Novine su LAGALE

ISPLIVALE NAJDUBLJE EMOCIJE: Emina nakon bure oko razvoda naterala suze na >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << oči OVOM OBJAVOM!

I kao da to nije dovoljno, u kući i dalje vlada "prokletstvo", pa pored toga što se tokom noći oglašavaju sirene i naglo bude sve zadrugare, ukućani danas ceo dan nemaju struje pa su na ivici živaca.

Kako ne mogu da naprave da jedu, niti da skuvaju kafu, slobodno se može reći da je u Beloj kući danas vanredno stanje. U skladu sa tim Miljana Kulić ne prestaje da se žali što u toku današnjeg dana neće moći da popije nijednu kafu, a situacija će biti kritična do daljnjeg, odnosno dok svako od njih ne shvati da se pravila života u "Zadruzi" moraju poštovati.

LAZUKIĆ OPET SASLUŠAN: Tužio Natašinog oca, a ono što je rekao u policiji izazvaće JOŠ VEĆI skandal

Inače, ovo je prvi put da u nekom srpskom rijalitiju ukućani moraju da funkcionišu bez struje, pa ćemo videti kako će se snaći.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.