U VRTIĆ LIMUZINOM OD 100.000 EVRA! Evo ko dovozi unuka Lepe Brene u zabavište (PAPARACO FOTOGRAFIJE)

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Apr.2023, 11:41

U VRTIĆ LIMUZINOM OD 100.000 EVRA! Evo ko dovozi unuka Lepe Brene u zabavište (PAPARACO FOTOGRAFIJE)

Ne štede kada je novac u pitanju!

Filip Živojinović je srpski menadžer i sportski agent, ali i najstariji sin bivšeg jugoslovenskog tenisera Slobodana Bobe Živojinovića, pa je posinak Lepoj Breni.

Rođen je 19. avgusta 1985. godine u Beogradu. U braku je sa pop-folk pevačicom Aleksandrom Prijović, sa kojom ima sina Aleksandra. Živi i radi na relaciji Beograd – Los Anđeles. Boba Živojinović i Brena su se venčali 1991. godine, a Filip >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << je nastavio da živi s ocem i maćehom. Oni su kasnije dobili sinove Stefana i Viktora, a pevačica je u medijima neretko isticala da Filipa ne razdvaja od svojih sinova.

Filip je javnosti poznat kao veliki radnik i preduzetnik, a prema pisanju medija, polovinom 2018. godine je pokrenuo onlajn školu za trudnice u okviru koje buduće majke imaju priliku da saznaju sve što je potrebno kako bi se pripremile za dolazak bebe. Savete daju iskusni stručnjasti iz raznih oblasti, a glavni promoter projekta je njegova supruga Aleksandra.

A post shared by Filip Branislav Živojinović (@f.zivojinovic)

S obzirom na popularnost cele porodice Živojinović, ni Filipov privatni život ne prolazio "ispod radara" srpskih medija, pa tako ni veštom oku paparaca portala Srbija Danas  nije promakao momenat kada je ponosni otac išao po naslednika u vrtić koji se nalazi u jednoj beogradskoj opštini.

Ono što je privuklo posebnu pažnju svih koji su se zatekli u tom momentu na licu mesta jeste luksuzni automobil procenjen na preko 100.000 evra iz koga je izašao luksuzno odeven Bobin sin.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.