U VERI NAŠLI MIR! Anastasija i Nemanja Gudelj NAKON GUBITKA BEBE utehu pronašli u MANASTIRU!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Jun.2023, 20:15

U VERI NAŠLI MIR! Anastasija i Nemanja Gudelj NAKON GUBITKA BEBE utehu pronašli u MANASTIRU!

Anastasija Ražnatović i Nemanja Gudelj po povratku u Srbiju otišli su u crkvu.

Pevačica Anastasija Ražnatović sa svojim izabranikom Nemanjom Gudeljom, po povratku u Srbiju, mir je pronašla u veri i hrišćanstvu.

Gudelj i Anastasija bili su neko vreme Trebinju, gde su nakon teških dana odlučili da vreme provedu sa prijateljima, a po povratku su se uputili u crkvu Svetih apostola Vartolomeja i Varnave, kod oca Predraga Popovića.

Njih >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << dvoje su se fotografisali sa porodicom Popović, te su potom objavili na društvenoj mreži Instagram fotografije.

Podsetimo, Anastasija Ražnatović se nakon gubitka bebe vratila u Srbiju. Ona je šest meseci boravila u Španiji kod svog dečka Nemanje Gudelja, a nakon pobačaja, koji je imala u šestom mesecu trudnoće, odlučila je da poseti porodicu.

Svetlana Ceca Ražnatović je otkrila da se spremaju velike promene u njenoj porodici.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.