U UGOVORU IMA RAZGOVOR SA DECOM JEDNOM MESEČNO! Nakon snimka ŠAPUTANJA Ane i Zorice, haos na društvenim mrežama

Izvor: SrbijaDanas.com, 31.Mar.2023, 22:01

"U UGOVORU IMA RAZGOVOR SA DECOM JEDNOM MESEČNO!" Nakon snimka ŠAPUTANJA Ane i Zorice, haos na društvenim mrežama

"Misli da je Iva ljuta na nju!"

Danas je pokrenuta gomila komentara i "teorija zavera" kada je Ana Ćurčić uhvaćena kako priča sa Zoricom Marković, koja je bila u poseti lekaru radi redovne kontrole.

Tom prilikom je Zorica navodno prenela Ani da je sa njenom decom sve u redu, ali se Ćurčićeva i naljutila jer nije dobičla dovoljno informacija od svoje prijateljice O ČEMU DETALJNIJE POGLEDAJTE KLIKOM NA OVAJ LINK.

Odmah je krenula i lavina >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentara a jedan od komentara se istakao jer je pominjao Anin ugovor.

Naime, jedan od gledalaca koji je prokomentarisao ovaj video smatra da Ana navodno ima u ugovoru pozive telefonske sa svojom decom, o čemu je ona i govorila više puta ali i u tom razgovoru sa Zoricom, Ana je rekla da će tražiti da stupi u kontakt sa decom.

- Ona po ugovoru ima jednom mesečno poziv sa decom, a ugovor niko od dece nije video jer je ona rekla da ulazi samo na mesec dana, e ona ovde govori o svojoj kćerci, s obzirom da joj produkcija jos nije poziv dala, misli da je Iva ljuta na nju i zato govori da li mi je oprošteno, u fazonu ako zna da joj je oprostila što je slagala za ulazak, ona će mirno nastaviti, ako ne, ona bi izasla pod cenu kazne i od 100.000 evra,a ne 50.000. O tome je reč ovde. - glasio je jedan od opširnijih komentara na ovoj Instagram stranici gde je objavljen video Ane i Zorice.

Koliko ima istine u ovoj izjavi jednog od vernih fanova koji prate svaki korak zadrugara, ostaje nam da saznamo...

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.