U TRENUTKU ZATVARANJA SALONA! SD NA LICU MESTA! Nakon PREVARE, Ivana OSTAVILA Ša?! A ovo smo ZATEKLI ispred

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 21:54

U TRENUTKU ZATVARANJA SALONA! SD NA LICU MESTA! Nakon PREVARE, Ivana OSTAVILA Ša?! A ovo smo ZATEKLI ispred

U pravo vreme, na pravom mestu!

Nenad Aleksić Ša, aktuelni učesnik "Zadruge" je juče saznao od Mine Vrbaški da ga je navodno žena, Ivana Aleksić ostavila, te da je skinula burmu, kao i da ga navodno više ne čeka.

Nenad je dugo potom molio da razgovara sa nekim iz produkcije, kako bi saznao da li su Minine reči tačne.

Ekipa našeg portala Srbija Danas se uputila ispred lokala, koji je rekao Nenad da će nakon razvoda da ostavi Ivani, kao i zajednički >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << stan.

U lokalu je bilo mušterija, a mi smo naišli baš u trenutku zatvaranja.

Ono što je interesantno je da od Ivane nema ni traga ni glasa, već su u salonu samo radnici i mušterije.

Da li se Ivana sklonila od očiju javnosti zbog haosa koji je nastao zbog odnosa njenog supruga sa Tarom Simov, ili je samo danas nismo zatekli u salonu, ostaje nam da saznamo.

Podsetimo, Nenad je u više navrata pokušao da pobegne iz "Zadruge", govoreći da ne zna šta mu je sa ženom, a sinoć je bio van sebe kada je saznao da je skinula burmu, ali je naveo da je ne prepoznaje, jer ona to ne bi tek-tako uradila.

Ša je u trenutku besa i izgovorio: "Kakva je to žena koja ne podržava svog muškarca?" Zbog toga je osuđen od strane Vuk Moba, ali i Vladimira Tomovića, kao i mnogih gledalaca, a još, na celu tu priču, danas je Tara izjavila da bi se udala za Ša.

Za više fotografija, pogledajte galeriju:

Pogledajte rezultate

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Povezane vesti

"UMREĆU AKO ME ŽENA OSTAVI" Ša van sebe, danima kuka i plače

Izvor: Blic, 05.Mar.2021, 16:00

Nenad Aleksić Ša ne može da se pomiri sa saznanjem da ga je, po rečima Mine Vrbaški, njegova supruga Ivana Aleksić ostavila. On već dva dana ne prestaje da kuka i da se žali, a sada se jadao Danijelu Višiću.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.