U TOKU SU PROBE za sutrašnju ZADRUGOVIZIJU - Pogledajte kako teku pripreme! Takmičari su UZBUĐENI

Izvor: SrbijaDanas.com, 12.Jun.2020, 20:33

U TOKU SU PROBE za sutrašnju ZADRUGOVIZIJU - Pogledajte kako teku pripreme! Takmičari su UZBUĐENI

Ostalo je još malo vremena.

Sutra veče će biti spektakularno!

Sutra veče u okviru rijaliti programa "Zadruga" biće održana još jedna u nizu "Zadrugovizija". Ukućani su se ovog popodneva nakon emisije "Gledanje snimaka" vredno pripremali za svoje nastupe.

Današnje pripreme otvorio je Branislav Radonić Brendon. Ovaj takmičar nastupaće na "Zadrugoviziji" sa pesmom Olivera Mandića "Odlazim, a volim te", a zajedno sa njim nastupaće i Stefan Karić.
>> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << />
Zatim je počela da svira pesma Edite Aradinović "Magnum", a upravo će uz ovu numeru sutra veče svoje vokalne i plesačke sposobnosti pokazati Tara Simov i Ivana Kruni

Numera Gazda Paje "Dizel" pripala je Marku Miljkoviću i Banetu Čolaku, a zatim su za nastup počele da vežbaju Markova devojka Luna Đogani i njena mama Anabela Atijas. One će pevati pesmu Severine i Ane Bebić "Italiana", a tokom njihove pripreme za "Zadrugoviziju" bilo je veoma veselo.

Gagi Đogani i Filip Đukić vredno su vežbali ovog popodneva za svoju tačku. Oni će nastupiti uz numeru Dina Dvornika "Ti si mi u mislima". Nakon vežbanja u kući, njih dvojica su plesačke pokrete učili i u dvorištu ispred hotela "Zadruga".

Pesmu Emine Jahović i Milice Todorović "Limunada" na "Zadrugoviziji" će u subotu veče izvesti Ana Korać i Jelena Pešić. Dok će veliki hit Tome Zdravkovića "Svirajte noćas samo za nju" izvesti Mima Živković i Marko Janjušević Janjuš koji je nedavno istakao da živi svoj život po uzoru na ovog legendarnog pevača.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.