U SUZAMA JE NAPUSTILA VILU! Ona je sinoć IZBAČENA iz Parova - DIRLJIV zagrljaj pred vratima (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Jun.2020, 07:50

U SUZAMA JE NAPUSTILA VILU! Ona je sinoć IZBAČENA iz Parova - DIRLJIV zagrljaj pred vratima (FOTO)

Još jedno napeto veče je iza ukućana.

Sinoć je u vili "Parova", kao i svake nedelje, bilo održano izbacivanje. Na vrhuncu večeri, pred vratima su ostale Sneža Jovičić, Nataša Pajović i Ivana Mitrović, koje su bile u najvećoj opasnosti od izbacivanja.

Kada se ispostavilo da je Ivana Mitrović osvojila treće mesto, Nataša Pajović i Ivana Mitrović ostale su zagrljene su ispred vrata i čekale proglašenje osobe koja je imala najmanje glasova od strane >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << publike.

Ličnost koja je ove nedelje imala najmanju podršku publike jeste Ivana Mitrović, stoga je ona zauvek izašla iz raskošnog kompleksa.

Rijaliti devica nije još uvek skinula nevinost, ali obećava da će sačekati Milutina Radosavljevića Milija, i uraditi to sa njim.

Koliko će Ivana ovom iskusnom rijaliti igraču nedostajati, ostaje da ispratimo.

Mili se nije nadao da će osoba koja ga konstantno uhodi biti izbačena iz rijalitija.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Parovi", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.