U SUSRET EXIT-U: Konstrakta nam otkriva kod koje bine možete da je sretnete i 3 asocijacije na ovaj festival

Izvor: SrbijaDanas.com, 07.Jul.2022, 18:05

U SUSRET EXIT-U: Konstrakta nam otkriva kod koje bine možete da je sretnete i 3 asocijacije na ovaj festival

Vežu je samo lepe uspomene

U susret "Exit" festivalu, koji će se održati u Novom Sadu, na Petrovaradinskoj tvrđavi, od 7. do 10. jula, porazgovarali smo sa umetnicom Anom Đurić Konstraktom.

Ona će nastupiti poslednje veče na glavnoj bini i zatvoriti festival jedinstveni multimedijalni performansom, obogaćen VJ-ingom i koreografijama.

Konstrakta nam je otkrila koje su njene asocijacije na "Exit" i koliko je vremena provodila na tvrđavi kao mlađa. >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com <<

- Četiri noći, od bine do bine, prašina. Ali sve to lepo. Uvek mi je bilo lepo na "Exitu". Fusion stage mi je možda omiljeni. Kao posetioc, najaktivnija sam bila do 2008. godine. Od tada više kao izođač.

Ana je nastupila i na "Sea star" festivalu, na Umagu, koji je takođe u organizaciji "Exita". Kada smo je pitali da uporedi nastup pred balkanskom i evropskom publikom, pred kojom je nastupila na "Evroviziji" ove godine, umetnica nam je rekla:

- Nemam baš dovoljno iskustva da bih mogla da pričam o evropskoj publici. Ali čini mi se da  je evropska publika malo manje kritički nastrojena, brže se prepusti izvođaču.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.