U STRAHU ZA ŽIVOT! Naša pevačica završila u bolnici - trpi jake bolove! Zbog bolesti NEVIĐENO smršala

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Avg.2019, 15:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U STRAHU ZA ŽIVOT! Naša pevačica završila u bolnici - trpi jake bolove! Zbog bolesti NEVIĐENO smršala

Mnogi pevači joj pružili podršku

Pune dve nedelje pevačica Katarina Grujić provela je u bolnici zbog infekcije bubrega.

Kaću su tokom boravka u bolnici redovno obilazili roditelji, ali i dečko. Ona je pri izlasku na ruci imala gazu u koju su svi gledali, a tu je najverovatnije bila stavljena braunila za lekove i infuziju.

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Sep 23, 2017 at 12:51pm PDT

Katarina je jutros izašla iz >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << KBC-a Zemun i odmah je porazgovarala sa medijima.

- Smršala sam šest kilograma, strahovala sam za život. Tri doktora su non-stop brinula o meni. U početku sam imala stravične bolove. Čak se i danas na dan izlaska odlučivalo, jer je postojala mogućnost da ostanem bez jednog bubrega. Osećam se mnogo bolje i od danas sam na kućnom lečenju. Negovaće me tata, mama i dečko. Pridržavaću se svega, posebno ishrane. Znam da je brokoli dobar, a ja obožavam brokoli. Samo dok se ne oporavim, neću moći da idem na Dušanovačku pijacu. Najveću podršku dobila sam od Jelene Kostov, sa njom sam bila u svakodnevnom kontatku, Milice Todorović, Edite Aradinović... - priča Katarina Grujić i dodaje:

A post shared by Katarina Grujić (@katarinagrujic.doll) on Jul 26, 2019 at 3:45am PDT

- Ono što me je na dan izlaska iz bolnice rastopilo su pozivi Maje Berović i Cece Ražnatović, mojih omiljenih zvezda. Tokom razgovora sa njima bolovi su potpuno prestali. Ljudskost i veličina kakvu su pokazale govori o tome da su obe prijatelji i u dobru i u zlu. Maja je čak od mene sakrila napad koji se dogodio na nju i njenog supruga u Mostaru i to me je šokiralo po izlasku iz bolnice kada sam čula od novinara - dodala je pevačica.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.