U ŠTALI je čistije - Napravili su DEPONIJU od Elite: Đubre, smrad i PRLJAVŠTINA na sve strane

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Dec.2023, 18:59

U ŠTALI je čistije - Napravili su DEPONIJU od "Elite": Đubre, smrad i PRLJAVŠTINA na sve strane

Neretko se dešava da učesnici "Elite" ne shvataju dovoljno ozbiljno to da bi trebalo da vode računa o prostoru koji će biti njihov dom narednih deset meseci.

Po samom ulasku u rijaliti učesnici imaju jasna pravila koja moraju da poštuju kako ne bi bili kažnjeni po ugovoru koji su potpisali. Između ostalog, jedno od pravila jeste briga o higijeni i čistoći prostora u kom žive.

Ipak, mnogima to ne znači ništa, te se ponašaju poptuno lagodno i nezainteresovano >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << kada je čistoća njihovog životnog prostora u pitanju.

Pojedini takmičari "Elite" ne mare gde će baciti smeće, pa tako imamo prizor jedne "male" deponije i to ni manje ni više nego u kuhinji gde se sprema i skladišti hrana. Izgleda da neki nisu čuli za kulturu i higijenu, a postavlja se pitanje kako se ponašaju u svojoj kući, ako ovo rade dok su pod budnim okom kamera dvadeset i četiri sata dnevno. S obzirom na to da im je Veliki šef obezbedio najbolje uslove za prijatan boravak u rijaltiju, sudeći po ponašanju većine, očito ne umeju da cene raskoš i luksuz u kojem se trenutno nalaze i to da je kuća opremljena sa najsavremenijim namešatajem i belom tehnikom, pa je tako i njihov ugođaj potpun.

Ukućani su često na meti kritika mame Džehve koja jednom nedeljno dolazi u Belu kuću kako bi iskontrolisala da li je sve na svom mestu. U nekoliko navrata se dešavalo da niko ne želi da raspremi za sobom i pokuša makar malo da upristoji ono najosnovnije.

Neki od komentara na društvenim mrežama su na račun učesnika i tome koliko su neuredni.

"Teško izneti smece, da li je moguće da od 50 ljudi nikome nije zasmetalo!Neverovatno", "Meni nije jasno, šta one rade, od dosade, ne možeš čitav dan blejati, kakve su to žene.. 24 sata ništa ne raditi mesecima, Bože sačuvaj kuda ide ovo. Grozno."

Srbija Danas/O. T.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.