U RASKOŠNOJ VENČANICI: Anastasija Ražnatović jasna po pitanju braka, ali i uloge domaćice!

Izvor: SrbijaDanas.com, 01.Feb.2023, 16:50

U RASKOŠNOJ VENČANICI: Anastasija Ražnatović jasna po pitanju braka, ali i uloge domaćice!

Cecina kćerka zablistala u belom!

Često se u javnosti polemiše o tome kada će Anastasija Ražnatović stati na ludi kamen. Ipak, Cecina naslednica kaže da je još rano da se priča o tome, ali je zato pokazala kako izgleda u venčanici.

U novoj epizodi "Ceca Show-a" imaćete prilike da pogledate kako izgleda jedan dan na setu Anastasije. Pored pevanja, pevačica bavi se i kozmetikom, ali i modelingom.

Tako je nedavno pozirala za >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << jedan magazin u predivnim venčanicama, a u emsiji je otkrila i u kakvoj venčanici zamišlja sebe na svom venčanju.

Društvo joj je pravio lični frizer porodice Ražnatović, Stevan Radivojević, koji joj je i pomogao oko oblačenja.

Videćete i kako izgleda kada mlađa sestra Helena, ćerka Lidije Ocokoljić, uči Anastasiju da bude domaćica i napravi palačinke.

Na kraju je Anastasijine palačinke pojela čak i Ceca, koja se našalila sa svojom ćerkom:

- Šta ako se otrujem? Oduvek je čučala domaćica u njoj - našalila se Ceca.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.