Izvor: Scandal.rs, 06.Nov.2019, 02:14   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PROŠLOJ SEZONI JE UBIJALA OD BATINA, A SADA SMEKŠALA: Dahtala! Tresli se kreveti! RASTOPILA Slađu VRELOM AKCIJOM!

Kao što je verovatno svima već poznato, učesnica rijalitija “Parovi” Jelena Golubović završila je u krevetu kod Pavaa Vladila. Njih dvoje su tokom cele noći razmenjivali nežnosti, mazili se i dodirivali. Nakon toga je Pavao sve iznenadio kada je danas rekao da je to sve igra i da samo želi da se osveti Golubovićki. Njena The post U PROŠLOJ SEZONI JE UBIJALA OD BATINA, A SADA SMEKŠALA: Dahtala! Tresli se kreveti! RASTOPILA Slađu VRELOM AKCIJOM! appeared first on Scandal portal.

Nastavak na Scandal.rs...






Povezane vesti

JELENA GOLUBOVIĆ DOBILA TAJNI ZADATAK: To će napraviti totalnu pometnju u vili!

Izvor: Scandal.rs, 06.Nov.2019

Jelena Golubović i Pavao Vladilo pokazuju emocije na svakom koraku. Da li se vole ili svađaju to je kod njih uvek naglašeno. Jelena je dobila zadatak da sedam dana spava u krevetu sa Pavaom. Pavao je već u spavaonici u krevetu sa Slađom Petrović, ipak, ona je njegova neispunjena želja. – ‘Ajde...

Nastavak na Scandal.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Scandal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Scandal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.