U PRIPREMI NOVI PROJEKAT! U noći finala Mitrović objavio šta stiže posle Zadruge! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Jun.2023, 19:58

"U PRIPREMI NOVI PROJEKAT!" U noći finala Mitrović objavio šta stiže posle "Zadruge"! (FOTO)

Bomba oglašavanje!

Ove noći održaće se superfinale rijalitija "Zadruga", a od milionskog auditorijuma zavisi ko će dobiti titulu pobednika šesete sezone popularnog TV formata.

Nekoliko sati pred završnicu, na društvenoj mreži Instagram oglasio se direktor televizije "Pink", Željko Mitrović.

A post shared by Zeljko Mitrovic (@zeljkomitrovic)

On je pozirao sa svojom suprugom Milicom Mitrović, te otkrio da priprema novu sezonu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << TV formata.

- Moja kraljica i ja, uveliko pravimo sledeću spektakularnu televizijsku sezonu i privodimo kraju ovogodišnju "Zadrugu"! Pored krune koju je moja Milica dobila od mene, dobila je još jednu od cele produkcije televizije "Pink", kao najzaslužnija za senzacionalni uspeh ovogodišnje "Zadruge" sa preko 9 miliona gledalaca u Srbiji, Bosni i Hercegovini, i Crnoj Gori! Bravo ljubavi! Volim te - istakao je Mitrović.

Pogledajte rezultate

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.