U POLICIJI ZBOG BEBE! Luna i Marko presekli - idemo na SUD i to u 3 različite države!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Avg.2021, 08:42

U POLICIJI ZBOG BEBE! Luna i Marko presekli - idemo na SUD i to u 3 različite države!

Miljković se zahvalio na podršci.

Na različitim profilima na društvenim mrežama pojavili su se fotografije ćerke rijaliti zvezda Lune Đogani i Marka Miljkovića.

Njih dvoje nisu dali odobrenje za deljenje slika njihove male Mie, te su rešili da reaguju.

Miljković se oglasio na svom Instagram nalogu, i saopštio kakvu su odluku doneli:

- Želim da se zahvalim našoj podršci koja je u kratkom roku locirala i pribavila adrese svih koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << postavljali slike naše Mije bez našeg odobrenja, u cilju daljeg procesuiranja na sudu i u policiji. I to u 3 različite države. Živeli - napisao je Marko Miljković na svom Instagram profilu.

Podsetimo, Luna je postala majka 15. juna ove godine.

Novopečeni roditelji nedavno su izdali saopštenje u kojem su zamolili korisnike društvenih mreža i portale da ispoštuju njihovu odluku da se lice njihove devojčice pojavljuje samo na njihovom jutjub kanalu "Sikter tjub", a detaljnije o tome pričitajte OVDE.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.