U PODLIVIMA I DEFORMISANA: Šmizla operisala nos! Pokazala novo izdanje, ali i dečka! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 19.Avg.2019, 18:06   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U PODLIVIMA I DEFORMISANA: Šmizla operisala nos! Pokazala novo izdanje, ali i dečka! (FOTO)

Evo kako izgleda!

Bivša učesnica Jovana Novakov Šmizla nakon rijalitija "Parovi" operisala je nos zajedno sa svojom drugaricom Dinom Galorini.

Tom prilikom ona je ispričala kako se oseća nakon svega:

Објава коју дели Shmizla (@shmizlaofficial) дана 31. Јул 2019. у 7:31 PDT

- Mene je više zabolela sama operacija, ali kao što je Dina rekla bile smo hrabre i to je najbitnije. Stigle smo kući i polako se oporavljamo, mislim >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << da će uskoro biti sve kako treba. Najgore su mi modrice, jer mi lice nije reprezentativno - rekla je Šmizla.

Објава коју дели Shmizla (@shmizlaofficial) дана 3. Авг 2019. у 7:52 PDT

Ali, to nije sve! Kada je Jovana završila sa operacijom u posetu je došao njen dečko za kojeg niko nije znao da je sa njim.

- Da, to je moj dečko. Odmah je došao kada mi se operacija završila! Mnogo sam srećna i želim sa njim što duže da ostanem - kratko je prokomentarisala Šmizla.

S*ksi Madona se razgibava iza scene - ZAPALILA internet! Au! Ovako RASTEGLJIVA u 7. deceniji! (VIDEO)

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.