U PITANJU SU MILIONI! Pevačica je priznala da se bavi PROSTITUCIJOM, a sada od države zahteva OVO!

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Mar.2021, 11:16

U PITANJU SU MILIONI! Pevačica je priznala da se bavi PROSTITUCIJOM, a sada od države zahteva OVO!

Uporedila sa situacijom u Švajcarskoj!

Transseksualna pevačica Elektra Elit, nakon sto je priznala da se bavi najstarijem zanatom, ponovo je šokirala svojom izjavom.

Ona je izjavila da se prostituciju treba legalizovati i u Srbiji, ali da svaka prostitutka mora da plaća državi porez koji ne bi bio mali.

- Definitivno u slučaju ako se prostitucija legalizuje, obavezno svaka prostitutka treba da plaća porez i da ne bude na teretu države. Ne postoji rad >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << na crno i ne sme da ga bude. Mora biti veoma korektno sa plaćanjima poreza jer su u pitanju velike pare, a sve te pare posle, odnosno milioni evra na godišnjoj bazi, moraju biti prijavljene. Ako bi se radilo na taj način, onda ne bi postojala razlika između kamenjarke prostitutke i elitne prostitutke - rekla je transrodna pevačica, kojoj je primaran posao nastariji zanat o čemu je proteklih meseci otvoreno govorila.

- U Švajcarskoj se plaća porez jer se tako dobija mogućnost socijalnog zdravstvenog osiguranja i raznih pomoći drugih organizacija. Radi se o fer plej varijanti, kao i o paušalnom porezu pošto niko ne može da uđe u sistem koliko je prostitutku zaradila zato svaka ima paušalni porez da prijavi koliko je napravila u roku od mesec dana - dodala je ona.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.