U PIDŽAMI I PATIKAMA SE POJAVILA NA VENČANJU SVOG BRATA: Ovo izdanje Đanijeve ćerke začudilo mnoge! (FOTO)

Izvor: SrbijaDanas.com, 15.Maj.2023, 21:24

U "PIDŽAMI" I PATIKAMA SE POJAVILA NA VENČANJU SVOG BRATA: Ovo izdanje Đanijeve ćerke začudilo mnoge! (FOTO)

Odevnom kombinacijom privukla ogromnu pažnju!

Pevač Radiša Trajković Đani danas je oženio mlađeg sina Marka Trajkovića.

Mladenci i svatovi okupili su se ispred Hrama Svetog Save radi crkvenog venčanja, gde su Marko i Minja izgovorili sudbonosno "da".

Mnogobrojni prijatelji i porodica danas su se skupili u Hramu Svetog Save, a među prvima je stigla majka Slađa sa ćerkom Sofijom.

Slađa je za ovu priliku izabrala zelenu toaletu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << od svile, sa dubokim šlicem i dekolteom, a njena ćerka Sofija odabrala je diskretniju kombinaciju.

Kako su trenutno veoma popularne fensi pidžame, lepa Sofija je za ovu priliku odlučila da bude u trendu i u skladu sa njenim godinama, pa je obukla kežual odelo-pidžamu na teget pruge.

Mnogima je čudno njeno izdanje, s obzirom da su gotovo svi oko nje u svečanim odelima i raskošnim haljinama, ali čini se da se Đanijeva ćerka odlično oseća u ovoj kombinaciji.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.