U OVOJ DŽAMIJI JE DEJAN PRIMIO ISLAM! Huso otkrio detalje promene vere i da li je bivši zet uzeo ime Abdulkerim

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Apr.2023, 16:01

U OVOJ DŽAMIJI JE DEJAN PRIMIO ISLAM! Huso otkrio detalje promene vere i da li je bivši zet uzeo ime Abdulkerim

Dalilin otac za Dragojevića ima samo reči hvale!

Dejan Dragojević bivši rijaliti učesnik i pobednik prošle sezone "Zadruge", nakon brojnih spekulacija priznao je da je primio islamsku veru. Nedavno je fanove na jutjub kanalu detaljno obaveštavao o svom putovanju u Meku, a o ovom javnom nastupanju o promeni vere progovorio je i otac Dejanove bivše žene Dalile Dragojević, Huso Mujić.

Dejan Dragojević primio je islam u džamiji u mestu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << blizu Zvornika - Šepak. I posle brojnih skandala sa bivšom suprugom Dalilom Dragojević, komšije za Dejana imaju samo reči hvale.

Ništa manje ga ne hvali i bivši tast, Dalilin otac Huso Mujić, koji nije krio zadovoljstvo što je Dejan javo priznao da je primio islam.

- Mnogo je bitno da se čovek odgoji kako treba. Nije mi bilo zgodno što je otišla u rijaliti. Nisam želeo nikako, ali na kraju sve je najbolje ispalo za nju - priznao je Huso Mujić.

O bivšem zetu Dejanu imao je samo reči hvale.

- O Dejanu sve najbolje mogu reći. On je momak prva liga bio i nastavio je takav biti. Nije se javljao još. Neka je živ i zdrav. Volim ga, lep dečko, fin, umeren. Sad mi je još draži jer je javno objavio da je primio islam - kaže Huso.

Na pitanje da li mu je pravo ime Abdulkerim, Huso kaže da nije.

- Nagađali su svi, ali ostalo je Dejan. On ima volju neko ime sebi da da, ne znam kako će... Ime nije bitno - ističe Dalilin otac.

Iako se tokom učešća u rijalitiju "Zadruga" samo se nagađalo da je Dejan promenio veru, međutim, on je nedavno stavio tačku na ta nagađanja, objavivši snimke iz Meke. Roditelji Dalile Dragojević dugo su krili od javnost da im je zet prešao u islam, jer su mislili, kako su svojevremeno izjavili za domaće medije, da će mu to umanjiti šanse za pobedu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.