U MOJOJ 16. GODINI... Posle priznanja o prostituciji, iznela DETALJE: Kakav je osećaj kad ti DOLAZE...

Izvor: SrbijaDanas.com, 11.Jan.2019, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U MOJOJ 16. GODINI... Posle priznanja o prostituciji, iznela DETALJE: Kakav je osećaj kad ti DOLAZE...

Mina hrabro progovorila.

Zadrugarka Mina Vrbaški sinoć je za stolom u Beloj kući priznala da se nekada bavila prostitucijom, ali da je izašla iz tog posla. Zadrugari su njeno potresno priznanje nagradili aplauzom, a posle emisije mnogi su prilazili da joj čestitaju na hrabrosti i iskrenosti.

U razgovoru sa reperom Nenadom Aleksićem, poznatim pod nadimkom Ša, Mina je iznela još detalja vezanih za ovaj težak period u njenom životu.

DA, BILA SAM K*RVA! >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Mina kroz SUZE priznala: "Jesam, j*bala sam se za pare!" Usledio APLAUZ zadrugara

- To je bilo u mojoj 16. godini. Pre toga, ja sam proživela neke mnogo gore stvari... Pojelo me je to moje ludo ponašanje. Otišla sam, skrenula sam u neki skroz drugi svet, gde sam naučila neke stvari. Zato ja ovde radim neke stvari sa muškarcima jer mi je dosadno, jer nemam više poverenja ni u koga. Ne mogu da ti opišem kakav je to osećaj kad ti dolaze... Ali, ja sada mogu da pričam o svemu tome, nije me više sramota - ispričala je Mina.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.