U MOJE VREME NIJE BILO PARA, A SADA IH IMA! Katarina Živković progovorila o aferi mito u Zvezdama Granda

Izvor: SrbijaDanas.com, 04.Apr.2023, 21:57

"U MOJE VREME NIJE BILO PARA, A SADA IH IMA!" Katarina Živković progovorila o 'aferi mito' u Zvezdama Granda

Pevačica otvorila dušu na brojne teme.

Sinoć je u jednom prestoničkom hotelu, jedan od najpopularnijih voditelja današnjice, Milan Milošević, upriličio gala proslavu svog 46. rođendana. Na samom događaju, prisustvovalo je mnoštvo javnih ličnosti i pripadnika sedme sile, koji su zajedno sa slavljenikom uživali do kasno u noć.

Ekipa portala Srbija Danas, prisustvovala je pomenutoj proslavi i među zvanicama zatekla mladu i popularnu pevačicu Katarinu >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Živković, koja je kao i obično, sa puno pozitivne energije i osmehom, strpljivo razgovarala sa novinarima. Tom prilikom otkrila mnoštvo noviteta iz privatnog, ali i poslovnog života.

Za početak smo je pitali za njeno mišljenje o "aferi mito" koja trese estradu. Podsetimo, kandidat "Zvezda Granda" Dušan Vukadinović optužio je pevačicu Snežanu Đurišić da mu je tražila novac kako bi prešao u naredni krug takmičenja, čak i da je u dilu sa Sašom Popovićem.

- Ne znam, ne bih se time bavila... Neka rešava ko treba da rešava. U moje vreme nije bilo mita, ni korupcije, a nije bilo ni para... Sada ih ima pretpostavljam - rekla je Katarina.

Živkovićeva je progovorila i o jako teškom životnom periodu, kada je imala finansijske probleme.

- Ne bih želela da to bude tužna priča. Ono što sam predstavljala narodu bio je lažni sjaj. Trudila sam se da izgledam lepo i skupo, a nisam imala novca što mi je jako teško palo. Bilo je dosta kontradiktornosti... - rekla je atraktivna pevačica.

Takođe je progovorila i o planovima za novi album. Veliku pažnju je privukla atraktivnim izgledom i bujnim dekolteom, a u videu ispod u intervjuu poslušajte Kaćine savete za brutalni dekolte.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.