U LJUBAVI NE TREBA... Aleksandra Mladenović otkrila zašto je RASKINULA SA DEČKOM, pa o tome i ZAPEVALA!

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Nov.2019, 19:35   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"U LJUBAVI NE TREBA..." Aleksandra Mladenović otkrila zašto je RASKINULA SA DEČKOM, pa o tome i ZAPEVALA!

"Bile su tu neke poruke..."

Mlada zvezda "Granda" Aleksandra Mladenović punom parom radi na novom albumu, a publiku je iznenadila novom pesmom "Gotova stvar", za koju već stižu pozitivni komentari.

Naime, u novoj numeri lepa pevačica peva o tome kako je trpela zbog ljubavi, a na pitanje šta je ono što je opraštala parnerima kaže:

- "Gotova stvar" je pesma u kojoj će se mnoge devojke pronaći. Šta sam oprostila, pa bile su tu neke poruke... Posle je >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bilo nepoverenje i eto, sada sam sama (smeh). Trpela nisam mnogo, šta znam, u ljubavi valjda ne treba da se trpi već da se uživa - kaže Aleksandra i otkriva da li se muškarci plaše da joj priđu, s obzirom na to da je javna ličnost:

Објава коју дели Aleksandra Mladenovic (@aleksandra_mladenovic_) дана 21. Нов 2019. у 8:12 PST

- Nekada imam utisak da se plaše, ali nađe se i taj neki hrabar (smeh).

U spotu za novu pesmu "Gotova stvar"atraktivna Mladenovićka je zapalila scenu sa deset zgodnih igrača, a kako kaže, čim je čula numeru, znala je da će je ona i otpevati.

- Odmah sam znala da je pisana za mene. Iste sekunde sam u glavi imala ideju za spot, danima sam je pevušila - zaključila je Aleksandra, a u videu na početku teksta poslušajte njen novi hit.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.