U KREVETU ZAJEDNO - Aneli završila u Janjuševom naručju nakon propalog braka i izgubljenog bogatstva

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Sep.2023, 07:50

U KREVETU ZAJEDNO - Aneli završila u Janjuševom naručju nakon propalog braka i izgubljenog bogatstva

Šta Ena kaže na sve ovo?

Aneli Ahmić je ronila suze u radionici pa je Marko Janjušević Janjuš sa kojim je prethodnih nedelja jako bliska i prema kom je čak priznala emocije koje polako postaju više od prijateljskih došao da je uteši.

Ona je grcala od očaja i tuge zbog svega što ju je zadesilo, a košakašu je rekla da za njeno trenutno stanje nije kriv on ni situacija u kojoj se nalazi sa Asminom Durdžićem koji ju je prevario sa starletom Stanijom Dobrojević, >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << već to što joj nedostaje dete.

- Osećam se krivim - rekao je Janjuš.

- Nisi ti kriv - rekla je Aneli.

- Nisam ali se osećam - rekao je Janjuš.

- Nije Janjuš kriv ja ne znam šta je sa vama, dete je problem - rekla je Aneli.

- Lezi kod mene u goste da prespavaš - rekao je Janjuš.

- Ti lezi na pod - rekao je Uroš.

- Mogu i na pod, evo sad ispada da je prisiljavam da dođe kod mene u krevet. Evo ja ću sa insektima koje sam ubio spavati na podu - rekao je Janjuš.

Detaljnije u nastavku teksta.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.