U JEKU skandala sa Mionom, oglasila se Vanja - Ša će se ovim saznjanem SLOMITI: Udarila gde najviše BOLI

Izvor: SrbijaDanas.com, 16.Dec.2023, 18:31

U JEKU skandala sa Mionom, oglasila se Vanja - Ša će se ovim saznjanem SLOMITI: Udarila gde najviše BOLI

Vanja Ignjatović oglasila se putem društvene mreže Instagram uz pesmu koja bi Nenada mnogo pogodila.

Nenad Aleksić Ša i Miona Jovanović u rijaliti "Elita" oboje su ušli zauzeti, ali su vrlo brzo počeli da se druže i provode dosta vremena zajedno, a kako im je odnos postajao sve prisniji stvorile su se emocije i vrlo brzo je bilo jasno da njihovi partneri mogu da zaborave na njih.

Sada se putem društvene mreže Instagram ponovo oglasila reperova >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bivša supruga Vanja Ignjatović i zadala Nenadu jak udarac.

 Međutim, Vanja voli da iskoristi priliku da se putem pesme obrati javnosti o skandalu iz "Elite" koji trese medije i društvene mreže i jasno stavi do znanja kako gleda na neke stvari.

Ona se danas snimala u kolima kako peva pesmu Dragane Mirković "Pečat na usnama", a posebno su je pogodile reči o neverstvu i preveri.

Nosi moj pečat na usnama, mada nije podobno, varaj me slobodno. Karmin se s košulje lako pere, ali nikad ruke od nevere - glasile su reči pesme koje je Vanja pevala na svom storiju na društvenoj mreži Instagram.

Ove reči bi Nenada jako pogodile, a ako ova informacija došla njega sigurno mu ne bi bilo sve jedno.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Srbija Danas/Instagram: vanjaignjatovic14/K.L.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.