U FINALU ZG SE NE GLASA ZA NAJBOLJEG PEVAČA Marija Šerifović otkriva - Sistem biranja pobednika se menja?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Jul.2023, 12:19

"U FINALU ZG SE NE GLASA ZA NAJBOLJEG PEVAČA" Marija Šerifović otkriva - Sistem biranja pobednika se menja?!

Oglasila se 11 dana nakon finala.

Marija Šerifović je već dugi niz godina u žiriju popularnog muzičkog takmičenja "Zvezde Granda", a sada, nakon što je završena i 16. sezona, odlučila je da progovori o samom takmičenju, ali i o sistemu glasanja koji se do sada praktikovao.

Marija je u okviru vloga na svom Jutjub kanalu progovorila o ovoj temi, a došla je na ideju da bi dosadašnji način glasanja za pobednika trebalo promeniti.

- Nisam ništa >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << komentarisala nakon što su se završile "Zvezde Granda" jer sam bila jako umorna. Bila sam srećna što smo došli do kraja, bez obzira na rezultat. Pošteno da kažem, po nekom mom ukusu i poznavanju posla, za mene su pravo otkrovenje Ksenija Tanu i Martina - rekla je Marija na samom početku i otkrila sve o favoritima iz drugih timova.

- Što se tiče ostalih timova, super su mi Petar i Dženan - priznala je ona, pa otkrila i svoje mišljenje o ovogodišnjoj pobednici iz Makedonije, Slavici Angelovoj.

- Mnogi negoduju rezultat, a posebno mi se ne dopada ono što pišete o pobednici. Uvek i zauvek pozdravljam odluku naroda, a počela sam i intezivno da razmišljam i donela zaključak da se na kraju krajeva ne glasa za najboljeg u finalu - istakla je ona.

- Pitanje je koliko je fer to što, kada u jednom takmičenju dođemo do finala i kada se precizno vidi razlika, u jednom trenutku prestaje da bude muzičko takmičenje i dođe do nadmetanja država i njihovih predstavnika. To je neka tema o kojoj možemo da diskutujemo. Ne znam da li je to u redu ili nije. Mislim da je nakon mnogo, mnogo godina, vreme da se u tom sistemu nešto promeni i da se nađe način kako se zaista bira "Zvezda Granda" - rekla je ona u svom vlogu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.