U ELITU UNOSE TELEFON I DOKAZE! Kačavenda iznela ZABRANJEN detalj, u sve umešani Ana i Zvezdan?!

Izvor: SrbijaDanas.com, 17.Sep.2023, 23:33

"U ELITU UNOSE TELEFON I DOKAZE!" Kačavenda iznela ZABRANJEN detalj, u sve umešani Ana i Zvezdan?!

Kuma zaboravila na kamere!

Milena Kačavenda i Nenad Macanović Bebica su koristili slobodno vreme za priču u perionici, a u razgovor se posle uključio i Marko Janjušević Janjuš.

Pre nego što je Janjuš došao , Milena se dotakla sukoba sa Davidom Čuburcem.

Milena se osvrnula na njegove pretnje da Ana Ćurčić i Zvezdan Slavnić poseduju dokaze protiv nje i pozvala ih je da unesu famozni telefon sa dokazima, kako >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << bi je raskrinkali.

- Ja trpim, trpim, ali kad kažem kraj, to je doviđenja. Vidi g*vnara. Juče cvili i k*nja. Rekla sam mu da se izvini, on jutros ide i prdi. Rekla sam mu: "Jedva čekam da Zvezdan Slavnić i Ana Ćurčić unesu tvoj telefon i vaše dokaze". Koje dokaze imaju, nemaju ništa, da imaju, orilo bi se - rekla je Milena.

- Znaš koliko mi se k*nja od toga - dodao je Bebica.

Bebica je Mileni priznao i da je zauvek raskrstio sa Miljanom Kulić i da se više neće vraćati u ovaj odnos.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.