U CRIKVENICI KRŠ I LOM! Zbog Aleksandrine trudnoće, Car preduzeo drastične mere - sprema se za dolazak bebe

Izvor: SrbijaDanas.com, 27.Sep.2023, 22:58

U CRIKVENICI KRŠ I LOM! Zbog Aleksandrine trudnoće, Car preduzeo drastične mere - sprema se za dolazak bebe

Sve objavio na društvenim mrežama!

Aleksandra Nikolić podelila je srećne vesti, da će ona i Filip Car uskoro postati roditelji. Nedavno su njih dvoje raskinuli, a Aleksandri je sada najbitnije da trudnoća protekne u najboljem redu.

- Istina je, jesam trudna i nosim devojčicu. To je trenutno ceo moj svet. Apsolutno me niko i ništa više ne interesuje sem nje. Trenutno razmišljam o tome kako da opremim bebinu sobicu i to je sve što u ovom trenutku >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << mogu da kažem. Molim vas za razumevanje i privatnost - rekla je emotivna Nikolićeva.

Car je odmah preduzeo drastične mere i počeo je sa renoviranjem kuće u Crikvenici. On je snimio kako napreduju radovi u porodičnom domu.

Odmah su krenula nagađanja da je počeo sa sređivanjem bebine sobe.

Podsećamo, povodom Aleksandrine trudnoće se oglasio i Car putem lajv uključenja na Tiktoku.

- Istina je da je Aleks tudna. Nismo to uspeli da sačuvamo od medija i od javnosti. Znao sam da će to uticati i da će je stresirati iako nije u stanju kada joj treba stres i problemi. Nažalost, možda sam i ja krivac što sam dozvolio da mnogi ljudi budu deo mog života i onda na taj način dozvolio da mi i dalje stvaraju probleme. Ali ne bih voelo da mnogo dajem na važnosti tome - započeo Filip.

- Novinarima i televizijskim kućama se obraćam i kažem im da neću davati nikakav intervju. Fokusiran sam samo na ono što se meni desilo a ovo je nešto prelepo. Pravilo se iz ljubavi. Šta god da bude sa mnom i sa Aleksandrom, nije bitno. Ona će zauvek da ostane deo mog života. Do aprila se moram fokusirati da mnoge stvari završim jer mi je ovo promenilo život. Šta god da vi misilite o meni, dušebrižnici, mene zabole p - ističe Car.

Ubrzo je usledilo još jedno Filipovo besno obraćanje:

- Stop! Tek će ih sada biti, ali odmah unapred da im kažem, nikome više ne dajem reklamu, pogotovo ne besplatno i ono što oni žele - napisao je on.

- Zvezde iz paštete, šatro mangupi i hejteri. Dosta sam vam punio džepove i bio vam duševna hrana. Nosio sam vas na svojim leđima, gradite sebe od sada na nekom drugom mestu - poručio je Car.

Mnogi su protumačili da je ovu poruku uputio Maji Marinković koja je objavila njihove privatne prepiske.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.