U BESU PRIZNAO MONSTRUOZNU STVAR? Zvezdan Slavnić izgovorio stvari koje uteruju jezu u dušu gledaocu

Izvor: SrbijaDanas.com, 08.Apr.2023, 13:46

U BESU PRIZNAO MONSTRUOZNU STVAR? Zvezdan Slavnić izgovorio stvari koje uteruju jezu u dušu gledaocu

Skandalozne tvrdnje

Ana Ćurčić se tokom noći svađala sa Zvezdanom Slavnićem, želeći od njega da čuje gde je potrošio novac koji je zarađivao. U naletu besa, Slavnić je priznao da je novac bacao na devojke lakog morala odnosno, na kako je on rekoa klinke.

- Gde ti je novac koji si donosio? Na šta si ga potrošio - pitala je Ana.

- Ka**o sam klinke , na kola i tako dalje...Nisam mogao da uradim to što si ti htela...Pazi šta >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pričaš, ozbiljno ti kažem! Go**aro, znaš da me lažeš, gledaš me u oči i provociraš me. Lažeš da nisi kuckala, da ga nisi varala, tvoju decu nikada nisam uvredio. Bude li moje dete meni reklo jednu ružnu reč za sve ovo, ne mora više nikada da me vidi. Je l' si rekla mom detetu da ćeš sve ovo da kažeš ovde?! - rekao je Zvezdan.

Ostaje otvoreno šta je Zvezdan mislio pod rečju klinke, i da li je reč o maloletnicama i o nekoj drugoj dobi. Ipak, gledaoci su ispred klipa ostavljali uglavnom negativne komentare vezane za čitavu situaciju.

Detaljnije u nastavku:

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.