U 39. GODINI ŽIVOTA: Legenda naše muzike je izvršila samoubistvo pred očima Sofije Rajović

Izvor: SrbijaDanas.com, 21.Jul.2017, 22:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

U 39. GODINI ŽIVOTA: Legenda naše muzike je izvršila samoubistvo pred očima Sofije Rajović

Ogromna tuga...

Najmisterioznije samoubistvo u istoriji domaćeg roka je smrt bubnjara Bijego dugmeta Gorana Ipeta Ivandića. Ni danas se ne zna zašto je bubnjar skočio sa šestog sprata hotela "Metropol", a glumica Sofija Rajović otkriva da je prisustvovala tragediji koja se dogodila 12. januara 1994. godine.

- Tada sam imala sedam godina. Zbog tatinog zaposlenja živela sam u tom hotelu. Dvanaest godina smo tamo stanovali. Tog dana sam videla da su došla kola hitne >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << pomoći i policija. Bila je velika gužva. Mnogo godina kasnije saznala sam da je te večeri skočio Ipe, bubnjar Bijelog dugmeta. Zahvaljujući maminoj brzoj reakciji, danas nemam traume. Sklonila me je odatle - ispričala je Sofija za Kurir.

Prošle su 23 godine od Goranovog skoka, ali misterija njegove smrti i dan-danas nije razrešena. U njegovo samoubistvo nikad nisu poverovali Željko Bebek i Ipetova žena Dragana.

- Šest godina sam bila u Ipetovom životu, sve do 12. januara 1994, kad je pronađen mrtav baš tamo gde smo se upoznali, u beogradskom hotelu "Metropol". Tvrdim da se Ipe nije drogirao, ali i sumnjam da je izvršio samoubistvo - izjavila je njegova supruga 1996. za Svedok.

O životu Ipeta Ivandića snimljen je film "Izgubljeno dugme".

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.