Tvrdi da je INTIMNO OPŠTIO sa Tarom Simov: Zadrugarka zagrmela na bivšeg MOMKA - Ja sam velika KUČKA

Izvor: SrbijaDanas.com, 09.Maj.2021, 09:34

Tvrdi da je INTIMNO OPŠTIO sa Tarom Simov: Zadrugarka zagrmela na bivšeg MOMKA - Ja sam velika KUČKA

Neće mu oprostiti!

Tara Simov i Milan Janković bili su u emotivnoj vezi pre nego što je zadrugarka uplovila u vezu sa Nenadom Aleksićem Ša. Međutim, nakon njene diskvalifikacije, Čorba je u jednom momentu izjavio i da je bio intiman sa Tarom u čuvenom šteku, što nikad ranije nije priznao.

Njegove tvrdnje su razbesnele Taru, pa se oglasila putem društvene mreže Instagram i poručila bivšem dečku da treba da ga bude sramota, a onda i oštro demantovala >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << navode da su Čorba i ona bili intimni.

- Čorbu treba sramota da bude! Branila sam ga 8 meseci za sve i svađala se sa Nenadom, a on laže i izmišlja da je sa mnom bio intiman u šteku... ali karma je kučka, a ja sam još veća - istakla je na opciji "stori" Simovljeva.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.