Tvoji roditelji neka dobro razmisle zašto im dete izgleda tako! Karleuša BRUTALNIM komentarima kandidatkinju umalo dovela do suza! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Feb.2017, 11:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvoji roditelji neka dobro razmisle zašto im dete izgleda tako! Karleuša BRUTALNIM komentarima kandidatkinju umalo dovela do suza! (VIDEO)

Još jedna emisija "Zvezda Granda" se završila, i ponovo je bila puna neviđenih rasprava i komentara žirija koji skoro svaki put šokira brutalnom iskrenošću.

Kao i obično, u tome je i ovaj put prednjačila Jelena Karleuša koja se skoro pa zgrozila kada je čula koliko godina ima učesnica Tijana Radivojević iz Niša.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

Kako je objasnila, Tijana uopšte >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << ne izgleda kao devojčica od 16 godina, a kada je od Tijane čula kako peva već godinu, godinu i po dana, Jelena je skočila:

- Pre godinu i po dana, radi?! Od 14. godine?! Od osmog razreda ona radi?! - šokirala se Jelena, a onda je nastavila.

Printskrin: Youtube/Zvezde Granda

- Ti imaš samo 16 godina. Ti nisi devojka, ti si dete našminkano i obučeno kao žena. Ti se ponašaš kao žena, imaš ponašanje iskusne žene, a u stvari ti si neko ko peva od 14. godine. Ja bih pozdravila tvoje roditelje... Neka razmisle puno o tome zašto njihovo dete izgleda kao odrasla žena i ponaša se kao žena. Ti meni možeš ćerka da budeš i ti meni sa 14 godina ne bi pevala u kafani - rekla joj je Jelena, dok ju je Tijana nemo slušala.

Snimak Tijaninog nastupa i komentara žirija pogledajte na snimku ispod od 58:50 minuta!



(Telegraf.rs)


Pogledaj vesti o: Jelena Karleuša,   Zvezde granda

Nastavak na Telegraf.rs...






Povezane vesti

NJEGOV NASTUP ODLAZI U ISTORIJU! Skroz je promašio ritam, krenuo je da ljubi članove žirija, a onda su Jelena i Marija POBEGLE SA STOLICA! (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 05.Feb.2017

Merzan Tahirević napravio je rusvaj u studiju "Zvezda Granda", i kada kažemo rusvaj - zaista to i mislimo!..Naime, iako nije briljirao u izvođenju pesama, članovi žirija koji su prepoznali Mirzanov glas s obzirom na to da se takmičio i ranije, pritisnuli su "da", a onda je počeo smehotres...Printskrin:...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.