Tvoje lice zvuči poznato: Ovako Nikola Rokvić izgleda u ulozi svog oca! VIDEO

Izvor: Svet plus, 10.Mar.2016, 17:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tvoje lice zvuči poznato: Ovako Nikola Rokvić izgleda u ulozi svog oca! VIDEO

U prvoj emisiji šoua Tvoje lice zvuči poznato Nikola Rokvić odneo je pobedu imitacijom Kaliopi, dok će u narednoj epizodi imitirati svog oca Marinka.

Nova emisija šoua Tvoje lice zvuči poznato doneće puno zabave, smeha, ali i kvalitetnih imitacija, a Nikola Rokvić koji je ujedno bio i pobednik prve emisije dobio je zadatak da imitira svog oca Marinka.  Maskeri za ovu imitaciju nisu imali previše posla, jer je sličnost između oca i sina neverobvatna. Pogledajte:

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

KO JE OVDE MARINKO?! Da li možete da prepoznate ko je pevač, a ko njegov sin?

Izvor: Kurir, 10.Mar.2016

Nikola Rokvić u novoj epizodi šoua Tvoje lice zvuči poznato dobio je zadatak da imitira svog oca Marinka...Mladi Rokvić postavio je na svoj Tviter profil fotografiju sa svojim ocem Marinkom Rokvićem...Ono što je neobično, to je što je na fotografiji veoma teško zaključiti ko je otac, a ko sin...Nikolina...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.