Tužio je još uvek zakonitu ženu! Aca Lukas i Sonja stigli na suočavanje!

Izvor: Svet plus, 12.Sep.2019, 13:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužio je još uvek zakonitu ženu! Aca Lukas i Sonja stigli na suočavanje!

Tužio je još uvek zakonitu ženu jer ćerkicu Emu iz braka sa njom nije video dva meseca! Aca Lukas i Sonja stigli na suočavanje! Ona poručuje da je uvek spremna za borbu!

Folk pevač Aca Lukas sastao se danas sa bivšom, još uvek zanonitom suprugom Sonjom Vuksanović u prostorijama Trećeg osnovnog suda u Beogradu, gde će biti održano ročište po njegovoj tužbi!

Folker je rešio da presavije tabak i pravdu potraži na sudu budući da, kako tvrdi, ćerkicu Emu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << koju je dobio u braku sa Sonjom, nije video dva meseca. Pred okupljenim novinarima istakao je da dete "neće da otima, ali da je Sonju morao da tuži, budući da mu ona ne daje da Emu viđa".

S druge strane, Sonja je kratko poručila da je "uvek spremna za borbu", a zatim ušla u prostorije suda.

Nastavak na Svet plus...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

LUKAS TUŽIO SONJU Pevač i njegova bivša došli na suđenje, ona poručila: "Spremna sam za borbu!"

Izvor: Blic, 12.Sep.2019

Pevač Aca Lukas i njegova još uvek zakonita supruga Sonja Vuksanović pojavili su se danas na suđenju u Trećem osnovnom tužilaštvu. Aca je tužio Sonju zbog toga što mu nije dozvolila da viđa ćerku Viktoriju.

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.