Tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu protiv Katarine Rebrače

Izvor: Svet, 06.Sep.2010, 18:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužilaštvo u Beogradu podiglo optužnicu protiv Katarine Rebrače

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Katarine Rebrače, predsednice Fonda koji nosi njeno ime, zbog zloupotrebe službenog položaja. Portparolka Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić rekla je agenciji "Beta" da su osim Rebrače, optužnicom za zlupotrenu službenog položaja obuhvaćene još tri osobe: Mirjana Hristić, Slađana Mironija, i Rebračina majka Sandrina Bogunović. One su osumnjičene da su u periodu od marta 2006. do aprila 2010. godine protivpravno prisvojile 37 miliona dinara, koje su na račune Dobrotvornog fonda "Katarina Rebrača" uplatili donatori radi edukacije i informisanja ženske populacije o prevenciji raka dojke. Protiv Tatjane Babac (38) tužilaštvo je odustalo od krivičnog gonjenja.
 
Pročitaj na www.svet.rs

Nastavak na Svet...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Podignuta optužnica protiv Katarine Rebrače!

Izvor: SamoProvereno.com, 06.Sep.2010

Više tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv Katarine Rebrače, predsednice Fonda koji nosi njeno ime, zbog zloupotrebe službenog položaja. Portparolka Višeg suda u Beogradu Dušica Ristić rekla je agenciji "Beta" da su osim Rebrače, optužnicom za zlupotrenu službenog položaja obuhvaćene...

Nastavak na SamoProvereno.com...

Produžen pritvor Katarini Rebrači

Izvor: EMportal, 07.Sep.2010, 16:48

Viši sud u Beogradu produžio je za mesec dana pritvor Katarini Rebrači, optuženoj za zloupotrebe u fondu koji nosi njeno ime, izjavila je danas portparolka tog suda Dušica Ristić.

Nastavak na EMportal...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.