Tužan kraj megauspšne 2016.: Razvodi se Sia

Izvor: Tracara.com, 31.Dec.2016, 11:25   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tužan kraj megauspšne 2016.: Razvodi se Sia

Sia se nakon dve godine razvodi od supruga Erika Langa (foto: Wenn) Sia je imala veoma uspešnu godinu za sobom i mnogo hitova, ali, nažalost, odlučila je da je završi razvodom. Pevačica je dve godine bila u braku sa Erikom Andersom Langom, za koga se udala nakon dvomesečne veridbe. Par je ranije ovog meseca najavio da se rastaju. Sajt TMZ navodi da je kantautorka juče podnela papire za razvod, navodeći ‘nepomirljive razlike’ kao razlog.

Nastavak na Tracara.com...






Povezane vesti

Razvodi se popularna Sia

Izvor: Nezavisne Novine, 31.Dec.2016

Sia je imala veoma uspješnu godinu za sobom i mnogo hitova, ali, nažalost, odlučila je da je završi razvodom...Pjevačica je dvije godine bila u braku sa Erikom Andersom Langom, za koga se udala nakon dvomjesečne vjeridbe. Par je ranije ovog mjeseca najavio da se rastaju...Sajt TMZ navodi da je...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Tracara.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Tracara.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.