Tukao me je trudnu, ja sam preživela, ali beba nije Jeziva ispovest srpske voditeljke o porodičnom nasilju

Izvor: SrbijaDanas.com, 05.Dec.2023, 10:58

"Tukao me je trudnu, ja sam preživela, ali beba nije" Jeziva ispovest srpske voditeljke o porodičnom nasilju

Ovu traumu nikada neće zaboraviti. Ljubinka je ispričala na koji način joj je partner mučio u stanu.

Voditeljka Ljubinka Buba Dobrosavljev u jeku popularnosti se povukla sa malih ekrana. Ona je jednom prilikom za domaće medije ispričala sa kakvim paklom se susrela, nakon što je napustila rad na televiziji.

Ljubinka je ispričala da je bila žrtva porodičnog nasilja, da ju je suprug trudnu pretukao i da je izgubila bebu.

- Tukao me je. Bila >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << sam u četvrtom mesecu trudnoće. Ja sam preživela, ali beba nije. Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome... Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: "Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u!“ On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim - ispričala je Ljubinka tada za Puls.

Ljubinka se u potpunosti povukla sa javne scene. Ona je u međuvremenu napisala knjigu i pronašlaje svoj mir u umetnosti.

Jedan period svog života, bavila se politikom i borbom protiv nasilja nad ženama.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.