Tuga i bol zbog gubitka prijatelja: Nenad Jezdić se rasplakao u emisiji! VIDEO

Izvor: Svet plus, 30.Mar.2016, 12:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Tuga i bol zbog gubitka prijatelja: Nenad Jezdić se rasplakao u emisiji! VIDEO

Nenad Jezdić Jezda gostovao je sinoć u emisiji kod Ognjena Amidžića koja je bila posvećena Marinku Madžgalju i jedva smogao snage da ispriča kako je upoznao glumca i koliko mu je značio u životu.

Iako je kroz svoje uloge uvek delovao kao hladna osoba, Nenad Jezdić sinoć je pokazao, koliko mu je teško zbog gubitka kolege i prijatelja koga je veoma voleo. Jezda se kroz suze prisećao trenutaka, kada je upoznao Marinka i otkrio da je samo zahvaljujući njemu uspeo >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << da pređe barijeru, koju je imao kada je u seriji "Crni Gruja" zamenio Sergeja Trifunovića.

"Upoznao sma ga na slavi kod Bojane Maljević. Zapazio sam ga kao dečka koji je fantastično svirao. Zadobio me je kada sam ušao u projekat "Crni Gruja". Sergej je napustio ekipu...Ja sam došao prvi dna snimanja i rekao sam Marinku da se "osećam kao uljez", da moram da se opustim...Rekao sam mu da ima neku ideju...I onda sam video tu njegovu iskonsku stranu ličnosti. Pružao mi je ogromnu inspiraciju. Bio mi je velika podrška", rekao je naš poznati glumac i dodao:

"Koliko je on bio dobra osoba pokazuje i to šta se dešavalo na njegovoj komemoraciji. Toliko suprotnosti se danas ceo dan grlilo, toliko suprotnosti ljudskih individua se danas zbližilo u toj žalosti.Ostavio nam je veliko delo, široku dušu i veliku ljubav. Na komemoraciji i sahrani nas je sve spojio, to je čudo koje je moglo samo tu da se desi", rekao je Jezda koji više nije mogao da suzbije emocije, te se rasplakao i dodao da je Marinko bio i jedna od retkih osoba koji je nekoliko puta prespavao kod njega i pomogao mu u poslovima kojima se sada bavi.

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.