Trudnice sa stilom

Izvor: Svet plus, 03.Sep.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Trudnice sa stilom

Trudnice i mlade mame koje žele da uvek budu u trendu često su u dilemi da li da prilikom izbora odeće prednost daju udobnim i praktičnim ili modernim stvarima, jer telo naglo počne da se menja i dobija zaobljenije konture.

Modni stručnjaci smatraju da je najvažnije da ostanete verne sebi i svom stilu, pošto se nećete dobro osećati u odeći koja mnogo "odskače" od vas. Promene na telu teže ćete prihvatati ako budete izgledali kao neko drugi.

Do petog meseca, >> Pročitaj celu vest na sajtu Svet plus << slobodno možete da nosite pantalone sa širim pojasom, suknje na preklop, haljine bez rukava. Kombinujte bluze i košulje jarkih i pastelnih boja sa tamnim pantalonama ili suknjama. Izbegavajte kraće modele pantalona vizuelno skraćuju noge i telo čine glomaznijim. Ne preporučuju se ni suknje sa faltama, kao ni široke pantalone, naročito ne one sa niskim strukom.

Izbegavajte da unapred kupujete odeću za trudnoću, već pratite svoje telo i kupujte nove stvari kada prerastete prethodnu veličinu. I čuvajte sve stvari. Verovatno ćete i kasnije koristiti dobar deo stvari koje ste nosili i u trudnoći. Dok se ne vratite u "prvobitno" stanje, ova odeća će vam i te kako koristiti!

Nastavak na Svet plus...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Svet plus. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Svet plus. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.