Trudna kćerka na GROBU MAJKE MERIME: Na godišnji pomen, pored porodice došao MALI BROJ kolega, evo i KO

Izvor: SrbijaDanas.com, 20.Nov.2022, 13:59

Trudna kćerka na GROBU MAJKE MERIME: Na godišnji pomen, pored porodice došao MALI BROJ kolega, evo i KO

Tuga ne prolazi!

Merima Njegomir, legendarna pevačica narodne muzike, preminula je prošle godine u 69. godini, a porodica i prijatelji okupili su se održe godišnji pomen na Novom groblju u Aleji zaslužnih građana.

Među prvima su stigle Merimine ćerke Ljubica, Milica i Jelena, koja je inače u drugom stanju, a zatim je došao i sin Marko.

Skrhani bolom stajali su na groblju, dok Jelena i Ljubica nisu mogle da zaustave suze.

Od kolega su došli: >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << Lepa Lukić, Milena Plavšić, grupa Legende, Nada Topčagić...

Merima Njegomir, srpska pevačica narodne muzike, istaknuti estradni umetnik, dobitnica je velikog broja priznanja, među kojima su: Vukova nagrada za doprinos srpskoj kulturi (jedina od pevača narodne muzike), Zlatna značka Kulturno-prosvetne zajednice i Zlatni mikrofon Radio Beograda, kao i preko dvadeset nagrada na brojnim muzičkim festivalima. Prva je od pevača narodne muzike održala koncert na Kolarcu.

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.