Trudna Tara Simov blista u dugoj beloj haljini - Bitan događaj pred dolazak bebe, prisustvovali i zadrugari!

Izvor: SrbijaDanas.com, 10.Apr.2023, 10:32

Trudna Tara Simov blista u dugoj beloj haljini - Bitan događaj pred dolazak bebe, prisustvovali i zadrugari!

Iz bolnice na proslavu.

Bivša zadrugarka Tara Simov nedavno je na Instagramu objavila da je trudna i da sa svojim izabranikom čeka prvo dete.

Tara je trenutno u četvrtom mesecu trudnoće i dobiće ćerku, a kako je već poznato, njena trudnoća se vodi kao rizična, te buduća mama mora paziti kako bi sve prošlo u najboljem redu.

Ona je nedavno završila u GAK Narodni front zbog nesnosnih bolova u trbuhu, ali srećom i sa mamom i sa plodom je sve >> Pročitaj celu vest na sajtu SrbijaDanas.com << u redu, pa je Simova ubrzo otpuštena iz bolnice. Pored toga, Tara je priznala da se tokom trudnoće bori sa kamenom i peskom u bubrezima što dodatno otežava drugo stanje.

Ipak, bivša zadrugarka se trudi da sve vreme bude pozitivna i nasmejana, a noćas je imala veliki razlog za slavlje. Naime, Tari je pre nekoliko dana bio 23. rođendan, ali je baš na taj dan hospitalizovana, pa je proslava organizovana sinoć.

Tara je na proslavi blistala u dugoj beloj haljini, uskog kroja, pa se jasno ocrtavao trudnički stomačić, a na rođendanu je okupila i pojedine zadrugare sa kojima je ostala u prijateljskim odnosima, poput Anje Todorović, Jovana Cvetića Cveleta i Nikole Grujića Gruje.

Ukoliko želite da saznate još najsvežijih vesti o učesnicima rijalitija "Zadruga", možete ih pronaći na OVOM linku. 

Nastavak na SrbijaDanas.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta SrbijaDanas.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta SrbijaDanas.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.